Amplified Black Sabbath 78 Tour t-shirt ανθρακί

28.00 

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα

Τιμή σε πόντους: 280 πόντοι
Συγκεντρώστε πόντους & εξαργυρώστε
τους στις επόμενές σας αγορές
Μάθετε περισσότερα
Πόντοι επιβράβευσης: 28 πόντοι
zav21078b
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Οι Black Sabbath είναι ένα Heavy metal συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας το 1968 από τους Tony Iommi, Geezer Butler, Ozzy Osbourne και τον Bill Ward. Το συγκρότημα είχε πολλές αλλαγές, με τον Iommi να είναι το μοναδικό σταθερό μέλος της ιστορίας του. Ένα από τα σημαντικότερα heavy metal συγκροτήματα με άλμπουμ όπως το Paranoid, Master of Reality, Sabbath Bloody Sabbath και το πιο γνωστό τους τραγούδι το Iron Man. Εισήχθησαν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2006 και κέρδισαν 2 Grammys.

Περιγραφή

Amplified Black Sabbath t-shirt ανθρακί

  • βαμβακερό ζέρσεϊ ύφασμα
  • κοντά μανίκια
  • μεγάλη στάμπα στο μπροστινό
  • στρογγυλή λαιμόκοψη
  • 100% cotton
  • Το μοντέλο φοράει μέγεθος: L
    ύψος: 190cm
    βάρος: 84kgr

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και την ACS, στην Κύπρο και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες γίνεται με τα ελληνικά ταχυδρομεία ΕΛΤΑ. Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα και στις χώρες του εξωτερικού είναι:

Ελλάδα

Εξοδα αποστολής: 4 Ευρώ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40 Ευρώ.

Χώρες Ευρωπαϊκής Ενωσης

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρος, Λατωνία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Έξοδα αποστολής:
μέχρι 0,5 kgr 8 Eυρώ
0,501 kgr - 1 kgr 12 Eυρώ
1,001 kgr - 2Kgr 18 Eυρώ
άνω των 2 kgr 3,5 Ευρώ ανά 0,500 kgr

Λοιπή Ευρώπη Η.Π.Α/Καναδάς Ασία/Λοιπός κόσμος

Έξοδα αποστολής:
μέχρι 0,5 kgr 10 Eυρώ
0.501 kgr - 1 kgr 18 Eυρώ
1.001 kgr - 2Kgr 30 Eυρώ
άνω των 2 kgr 5 Ευρώ ανά 0,500 kgr

Οι διεθνείς αποστολές υπόκεινται σε έξοδα τελωνείου ανάλογα την κάθε χώρα που βρίσκεστε, και χρεώνονται όταν φτάσει το πακέτο στη χώρα σας, αυτά τα έξοδα είναι δική σας ευθύνη.

Επιστροφές - Αλλαγές

Δικαίωμα επιστροφής έχετε για 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Αποδεικτικό της ημερομηνίας καθίσταται το υπογεγραμμένο voucher της μεταφορικής.
Για τις επιστροφές σας χρησιμοποιείται μία από τις παρακάτω μεταφορικές ACS courier Γενική Ταχυδρομική Διεύθυνση επιστροφής Δαιδάλου 20 Ηράκλειο Κρήτης 71202 Τηλ. 00302810346305
Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή των προϊόντων για τυχών διευκρινίσεις στο παραπάνω τηλέφωνο ή με mail στο info@paperinos.gr .
Tα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι για την Ελλάδα 4 ευρώ για την επιστροφή και 4 ευρώ για την αποστολή του νέου προϊόντος.
Αλλαγές κατά την περίοδο των εκπτώσεων γίνονται μόνο με την τρέχουσα τιμή προϊόντων.
Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
Αν για παράδειγμα αγοράσατε ένα προϊόν αξίας 20 ευρώ πριν τις εκπτώσεις και η αλλαγή σας γίνει κατά την περίοδο των εκπτώσεων μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν μόνο με την τρέχουσα νέα τιμή που αυτό θα έχει κατά τη περίοδο των εκπτώσεων.
Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με τη αγορά σας. Αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής του προϊόντος και τα χρήματα σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα μας.

Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του paperinos.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του paperinos.gr.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (15) δεκαπέντε ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το paperinos.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.Stay connected

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!