Ξένες Γλώσσες:

Ξένες Γλώσσες:

Επιστροφές και αλλαγές

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.

2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

3. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Επιστροφές-Αλλαγές

Δικαίωμα επιστροφής έχετε για 15 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Αποδεικτικό της ημερομηνίας καθίσταται το υπογεγραμμένο voucher της μεταφορικής.
Για τις επιστροφές σας χρησιμοποιείται μία από τις παρακάτω μεταφορικές ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ courier. Διεύθυνση επιστροφής Δαιδάλου 20 Ηράκλειο Κρήτης 71202 Τηλ. 00302810346305
Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή των προϊόντων για τυχών διευκρινίσεις στο παραπάνω τηλέφωνο ή με mail στο info@paperinos.gr .
Tα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι για την Ελλάδα 4 ευρώ για την επιστροφή και 4 ευρώ για την αποστολή του νέου προϊόντος.
Αλλαγές κατά την περίοδο των εκπτώσεων γίνονται μόνο με την τρέχουσα τιμή προϊόντων.
Αν για παράδειγμα αγοράσατε ένα προϊόν αξίας 20 ευρώ πριν τις εκπτώσεις και η αλλαγή σας γίνει κατά την περίοδο των εκπτώσεων μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν μόνο με την τρέχουσα νέα τιμή που αυτό θα έχει κατά τη περίοδο των εκπτώσεων.
Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με τη αγορά σας. Αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής του προϊόντος και τα χρήματα σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα μας.

Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του paperinos.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του paperinos.gr.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός 60 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το paperinos.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.