Ξένες Γλώσσες:

Ξένες Γλώσσες:

Πόντοι επιβράβευσης

Κερδίστε αγοράζοντας!!! 10% του ποσού της προηγούμενης παραγγελία σας!

Με κάθε ευρώ αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε ένα πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε εγγεγραμμένος χρήστης ώστε να συνδέεστε στο λογαριασμό σας και να διαχειρίζεστε τους πόντους που συλλέγετε.
Η συλλογή των πόντων γίνεται με την αγορά προϊόντων, δεν συλλέγονται πόντοι από το κόστος μεταφορικών.
Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται με την αγορά των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών δεν εξαργυρώνεται με τους πόντους.
Τους πόντους που συλλέγετε μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε όποια επόμενη αγορά θέλετε.

Παράδειγμα:
Εάν η αγορά σας είναι 50€ έχετε συλλέξει 50 πόντους, η επόμενη αγορά σας ας υποθέσουμε ότι θα είναι 35€ και θελήσετε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, φτάνοντας στο ταμείο θα δείτε στο "ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" τον συνολικό αριθμό των πόντων (στην περίπτωσή μας 50) πληκτρολογείτε στο πλαίσιο 50 (εάν θέλετε να τους εξαργυρώσετε όλους) και επιλέγετε εφαρμογή, θα σας δείξει το νέο σύνολο της παραγγελίας σας δηλαδή 30€ (δείτε παρακάτω τα βήματα). *Τα μεταφορικά προστίθενται αναλόγως.
Τώρα τα 30€ είναι 30 πόντοι που θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε σε επόμενη παραγγελία.
Οι πόντοι περνάνε στον λογαριασμό σας και θα είναι προς χρήση από την στιγμή της εξόφλησης, δηλαδή στην περίπτωση της αντικαταβολής όταν παραλάβετε την παραγγελία σας.

Εάν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, στην επιλογή "οι πόντοι μου" μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει όπως και τους πόντους που έχετε εξαργυρώσει.